The Body Shop Kosovo

Shikoni të Gjitha mbi Makeup-in

Nga buzëkuqi juaj i kuq për çdo situatë, mascara që vendosni në qerpikët tuaj për të theksuar sytë, highlighter-at dhe bronzer-at për të imituar atë shkëlqim nga brenda, ose fondatintat për ditët kur ju pëlqen pak më shumë mbulim. Linja jonë e makeup-it ka çdo gjë që ju duhet. Dhe për shkak se makeup-i juaj nuk do të aplikohet vetë, diapazoni ynë përfshin furçat e makeup-it, sfungjerët e sfumimit dhe kompletet për në lëvizje. Dëshironi një listë të të gjitha produkteve të makeup-it? Shikoni të gjitha produktet e makeup-it këtu.

Showing 1–20 of 24 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.