The Body Shop Kosovo

Makeup Vegan

Përqafimi i mënyrës vegane të jetës nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Po kërkoni produktet tona më të mira vegane të makeup-it? Ne kemi kaluar një kohë të gjatë duke përsosur formula tona vegane. Mendoni mascara vegane, fondatinta vegane dhe më shumë. Lyejini qerpikët tuaj me Xhelin për Vetullat & Qerpikët, lyeni buzët me Matte Lip Butter dhe jepini faqeve tuaja një blush të bukur rozë me Ngjyrën tonë të faqeve All-In-One. Dhe nëse ju pëlqen të qëndroni perfekt në foto, provoni Instaglow CC Cream SPF20 – një hero me shumë funksione që i përmbush të gjitha kriteret: ndriçon lëkurën, minimizon shfaqjen e poreve, zvogëlon shkëlqimin dhe hidraton lëkurën tuaj.

Showing 1–20 of 21 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.