The Body Shop Kosovo

Këmbët na çojnë në vende të shkëlqyera. Pra, mendojmë se ato meritojnë pak përkëdhelje herë pas here. Merni linjën tonë të kujdesit për këmbët me Mente. Por pse, mente? Formula jonë e freskët me mente ndjehet e freskuese, qetësuese dhe ka një ndjesi gudulisëse të butë. Le të fillojmë përkëdheljen duke eksfoliuar këmbët tuaja me Scrub-in tonë Rigjenerues për Këmbët me Mente. Enshtë pasuruar me granula shkëmbore vullkanike për të pastruar lëkurën e fortë. Tani keni këmbë të buta dhe të lëmuara, jepini këmbëve tuaja një masazh hidratues me Locionin Ftohës për Këmbët me Mente. Ja këmbët e lumtura!

Showing all 4 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.