The Body Shop Kosovo

Strawberry

Duke rrëmbyer kujtimet e sporteve verore dhe ushqimet e ëmbla, luleshtrydhet në formë zemre mund të thuhet se janë më simboliket e famijes së frutave të pyllit, çka e bën gjithçka më të dashur përderisa aroma jonë e shkëlqyeshme e aromës dhe linjës të kujdesit për trupin me Luleshtrydhe. Secila nga produktet tona të bukurisë me Luleshtrydhe përmban vaj të vërtetë të farës së luleshtrydheve, duke sjellë fruta të pjekura, me lëng në banjën tuaj dhe çantën tuaj. Merrni me lehtësi sapunin tonë me luleshtrydhe, përpara se të mbështilleni në Gjalpin e Trupit me Luleshtrydheve. Shtoni një balsam buzësh dhe një sprucim parfumi sa herë që dëshironi – kjo tufë me shije frutash është e sigurt që ta bëjë të buzëqeshë fytyrën tuaj.

Showing all 20 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.