The Body Shop Kosovo

Pink Grapefruit

Hej, superstar, a e di se çfarë i nevojitet dushit të mëngjesit për të të ndihmuar të zgjohesh dhe të shkosh? Agrumet më të bukura rozë me gjithë gjallërinë dhe vrullin që dimë se e keni në tufa thellë poshtë atij trupi të përgjumur. Pastroni, hidratoni ose spërkatni (ose më mirë akoma, të treja) për të ndihmuar në rigjallërimin e vetvetes suaj të mirë, për të mos përmendur zgjimin e shqisave me gjallërinë dhe zymtësinë e grejpfrutit rozë. Me përmbajtje të vajit të farave të grejpfrutit rozë, plus shumë përfitime të mira për lëkurën, gama jonë e kujdesit për trupin Pink Grepefruit është këtu për t’ju ndihmuar të ndiheni në krye të botës, nga mjegulla jonë e trupit tonë Pink Grepefruit deri te Ujë Tualeti Pink Grapefruit dhe më shumë. .

Showing all 14 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.