The Body Shop Kosovo

Coconut Bronze

Shkëlqejeni gjatë gjithë vitit me Coconut Bronze, linja jonë vegane e pasuruar me kokosit të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Samoa. Heronjtë tanë të vetë-nxirrjes janë shumë të lehtë për tu aplikuar dhe i japin shkëlqim çdo çehreje (madje edhe shkëlqim pas festave). Lëreni lëkurën tuaj të thithë Locionin Gradual të Nxirjes Coconut Bronze për një pamje të puthur nga dielli. Arrini mollëza të freskëta pa plazh edhe kur bie shi jashtë me Coconut Bronze Glow Powder. Ose zgjidhni vajin tonë të thatë Coconut Bronze Shimmering Dry Oil për të shtuar shkëlqim delikat në lëkurën tuaj. Me hidratim me ndjenjë të freskët dhe një aromë kokosi, Coconut Bronze do ta bëjë lëkurën tuaj të ndjehet sikur është në festën e vet.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.