The Body Shop Kosovo

Bajame

Keni nevojë për një zgjidhje për duart e thata dhe thonjve të çarë? Gama jonë e bajameve është e duhura. Do të gjeni produkte me bajame siç janë manikyrët tanë, vajrat e kutikulave dhe kremrat hidratues të duarve – të gjitha për t’ju ndihmuar që thonjtë dhe duart tuaja të ndihen përrallore. Ne jemi këtu për kutikulat dhe thonjtë tuaj me Vajin tonë të Bajameve për Thonjtë dhe Kutikulat. Një domosdoshmëri që shpesh neglizhohet, formula jonë është e pasuruar me vaj bajameje dhe do të ndihmojë për të mbajtur thonjtë dhe kutikulat në gjendje të mirë. Kremi ynë i duarve dhe thonjve do t’ju japë duarve dhe thonjve tuaj një dozë hidratimi. Dhe Gjalpi ynë i Duarve dhe Thonjve me Bajame, është madhësia perfekte për të lëvizur.

Showing all 6 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.