The Body Shop Kosovo

Avokado është i njohur si një superushqim të shëndetshëm, por a e dini se ka përfitime edhe për trupin tuaj? Hidratoni lëkurën e thatë me linjën tonë të produkteve që përmbajnë vaj avokadoje me burim të qëndrueshëm nga Afrika e Jugut. Pastroni lëkurën e thatë me kremin tonë ngushëllues të dushit Avokado, atëherë pse të mos kënaqeni me Gjalpin tonë të Trupit Avokado që ushqen dhe mbron deri në 96 orë. Avo-shkoni dhe eksploroni gamën tonë të avokados!

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.