The Body Shop Kosovo

Aloe

Linja jonë me Aloe është vërtet e butë. Të formuluara për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë, produktet tona me Aloe vera përfshijnë kujdesin e lëkurës Aloe vera, gjalpin e trupit dhe maskat e hidratimit – të gjitha ndihmojnë në qetësimin e lëkurës. Hidratuesi juaj i ri me Aloe dhe SPF? Locioni Hidratues Qetësues Aloe SPF15. Duhet të qetësohesh? Provoni Xhel-in tonë me shumë përdorime Aloe, është pasuruar me aloe vera organike të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë. Dhe nëse jeni duke kërkuar për një krem dite ëndërrimtar, kremi ynë Qetësues i Ditës me Aloe është i duhuri për ju. Linja jonë e freskët, e qetë dhe e organizuar me Aloe ka diçka për të gjithë.

Showing all 10 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.