The Body Shop Kosovo

Kujdesi Vegan për Lëkuren

…Dhe relaksohuni. Kërkimi juaj për kujdesin efektiv të lëkurës që mundësohet nga përbërës vegan, që e dashurojnë lëkurën ndalon këtu. Ne kemi shumë produkte vegane për kujdesin e lëkurës që do të funksionojnë për rutinën tuaj (dhe gjithashtu ndërgjegjen tuaj!). Pra, nëse jeni vegan gjatë gjithë jetës ose po mundoheni, mund ta përqafoni një produkt në një kohë. Linja jonë Edelweiss™ është vegane dhe koncentrati ynë ditor i serumit Edelweiss™ është një perlë me shishe jeshile që do t’ju lërë me ndjesi më të freskët dhe lëkurë me pamje më të shëndetshme. Pastrues vegan? Ne e kemi mbuluar edhe atë. Shikoni në linjën tonë të Camomile, si gjalpi ynë i pastrues me kamomil – balsami me gjalpë që do të heqë të gjithë përbërjen tuaj të makijazhit në një hap të thjeshtë.

Showing all 12 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.