The Body Shop Kosovo

Dhurata për Adoleshentë

Kërkimi i dhuratave për adoleshentë mund të jetë një ndërmarrje e ndërlikuar. Kjo është arsyeja pse ne kemi kuruar një koleksion të provuar nga adoleshentët për dhurata për adoleshentë – maekup-et e domosdoshme, aromat e freskëta, shpëtimtarët e lëkurës dhe të mirat e tjera. Për adoleshentët që e duan bukurinë? Grupi ynë i Furçave Mini të Makeup-it për në raftin e banjave të kolegjit do të mbahet mend. Nëse ata janë përdorues të maskave të fytyrës, ju keni ardhur absolutisht në vendin e duhur: Maska jonë Himalayan Charcoal Purifying Glow është një nga më të shiturat për një arsye. Për të fiksuarit e kujdesit për lëkurën, diapazoni ynë i Tea Tree është një ide e mirë. Dhe së fundmi, Jogurtët tanë aromatikë japin një mirësi prej kadifeje që meriton e gjithë lëkura. Të gjitha për adoleshentët e lumtur këtu!

Showing 1–20 of 53 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.