The Body Shop Kosovo

Dhurata nën 15€

Pra, ju jeni duke kërkuar diçka të veçantë, qetësuese dhe aromatike sensuale – pa shpenzuar shumë? Idetë e dhuratave nën 15 Euro janë zgjidhja e duhur. Në fakt, ne kemi mbledhur dhuratat tona më të mira nën 15 Euro. E përsosur për dikë që ju vlerësoni, për të thënë ‘faleminderit’ ose ndoshta nuk keni asnjë arsye tjetër përveç “vetëm sepse” – ne kemi të gjitha ato që mendja, trupi, fytyra dhe shpirti i tyre natyrisht i dashur mund të dëshironin me çmime engjëllore. Nga kompletet e dhuratave për kujdesin e duarve, deri tek produktet e banjës me fruta dhe arra, kushdo që do të marrë këtë paketë të formuar në mënyrë perfekte do të ketë erë aq të ëmbël sa edhe mirënjohëse.

Showing 1–20 of 28 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.