The Body Shop Kosovo

Dhurata 15€-25€

Lista gati – ju e dini kë doni të mbuloni me dhurata dhe e dini që dëshironi dhurata midis 15 dhe 25 Euro. Mos kërko më tej, ne jemi këtu për të lidhur pikat dhuratat për kujdesin e trupit dhe lëkurës në nivelin tuaj të çmimeve. Tik-tak, tik-tak. Bëni të ndiejnë të gjitha ndjesitë e Kleopatrës, të mbushura me scrub pastrues me aroma të pasura dhe qiellore. Ose i lini në luksin e një xheli dushi të gatshëm për esfolijim. Mos harroni, edhe ai/ajo për të cilin/cilën është e vështirë për të blini do të këndojë lavdërime për ju kur t’a prezantoni me ndjesinë VIP që japin ikonat tona Gjalpërat e Trupit. Festoni një perëndi ose perëndeshë të përditshme dhe blini dhurata tani nga 15€ deri në 25€.

Showing 1–20 of 64 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.