The Body Shop Kosovo

Produkte për Adoleshentë

Ne e kuptojmë, vitet e adoleshencës janë stresuese. Ndryshimet hormonale, presioni i provimeve, interesat e dashurisë … të gjitha tingëllojnë të njohura? Mos shtoni problematikat e lëkurës në listë, ne kujdesemi edhe për lëkurën e adoleshentëve . Linja jonë e produkteve të kujdesit për lëkurën adoleshente ndihmon në trajtimin e akneve të padëshiruara. Gama jonë ikonike e kujdesit të lëkurës Tea Tree duhet të jetë pjesë e çdo rutine të kujdesit të lëkurës për adoleshentët. Kërkoni për shishet tona të gjelbra të mirësisë. Po kërkoni pak dashuri për buzët? Provoni Lip Juicers me fruta, ato janë balsame që rrisin hidratimin dhe rrëshqasin në buzë për një përfundim të butë dhe të lëmuar. Merrni. Kudo. Me vete. Dhe pasi çdo ditë duhet të jetë një ditë e mirë për flokët, provoni Maskën tonë me Banane me të Vërtetë Ushqyese për flokët për t’ju ndihmuar që flokët të duken të ushqyera.

Showing all 5 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.