The Body Shop Kosovo

Higjiena e Meshkujve

Hej zotërinj, ne e kuptojmë lëkurën tuaj. Pavarësisht nëse doni të qëndroni në breg ose të zhyteni në thellësi, ne kemi zhvilluar një gamë gjithëpërfshirëse për lëkurën dhe rrojen e meshkujve, të përshtatur për ju. Cilado qoftë mjekra, cilido qime e çuditshme e fytyrës që keni, ne i kemi mbuluar nevojat tuaja: xhel rroje për burra, produkte për fytyrën e burrave dhe produkte për pastrimin e burrave. Maca Root & Aloe Cooling Pas-Shave Water Gel zvogëlon shfaqjen e acarimit pas rruajtjes. Kremi ynë i Rrojes Zbutës me Maca Root & Aloe për Meshkuj do të lërë lëkurën e sapo rruar të ndjehet e lëmuar dhe e hidratuar. Sa bukur! Lexoni udhëzuesin tonë për Higjenën e Meshkujve për më shumë këshilla dhe truke.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.