The Body Shop Kosovo

Dhurata mbi 25€

Kush është mbreti apo mbretëresha e botës tuaj? Dhe nëse jeni ju, atëherë edhe më shumë arsye për t’u zënë me dhuratat tona mjaft të shkëlqyera mbi 25 Euro. Ne kemi zgjedhur me kujdes dhuratat më të pajtueshme të kujdesit të lëkurës për t’ju dhënë ju – ose dikujt që vlerësoni shumë një përvojë të dashur për lëkurën, ngrohjen e zemrës dhe ngritjen e shpirtit. Ju do të gjeni vajra të qetë dhe me aromë të shijshme, scrub-e, maska, pastrues, hidratues dhe gjithçka që mendja dhe trupi juaj ka nevojë për t’u ndjerë të ushqyer. Ose zbuloni rutinat e kujdesit për lëkurën që të gjithë do të ndjehen me sy të ndritshëm dhe të gatshëm për të marrë botën me buzëqeshjen dhe këmbën e tyre më të mirë përpara.

Showing 1–20 of 66 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.