The Body Shop Kosovo

Trajtime Trupi & Spa

Në pritje të natës së përkëdheljeve? Merrni spa-në tuaj në shtëpi me produktet tona ekzotike të spa-së. Mendoni për trajtimet e fytyrës dhe trupit si scrub-e, vajra masazhesh, kremra dhe maska. Të pastruar. Të rifreskuar. Të hidratuar. Produktet tona spa në shtëpi janë të frymëzuara nga trajtimet spa në të gjithë botën: polineziane, japoneze dhe marokene për të përmendur disa. Dhe për përvojën përfundimtare të spa-së në shtëpi, shtini në dorë Vajin e Masazhit me Livando Francez Spa of the World™ dhe Spa of the World™ Thai Makrut Lime Firming Oil. Ka një produkt këtu me emrin tuaj.

Showing all 9 products

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.