The Body Shop Kosovo

TRUPI & SHPIRTI

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim. Por nëse doni disa këshilla dhe frymëzime si (Cili është kujdesi më i mirë i flokëve për llojin e flokëve të mi? Ku të filloj kur ndërtoj një rutinë të kujdesit për lëkurën time?) Ne kemi mbledhur udhëzuesit tanë ekspertë të gjithë në një vend.

Lexoni këshillat tona për ta trajtuar atë trup dhe shpirt të bukur me dashuri këtë verë.

GUSHT 2021

HIT REFRESH

Eshte një muaj tjetër i ri dhe nuk mund të mos mendojmë se vera po fluturon. Kjo është arsyeja pse këtë gusht ne të gjithë po ngadalësojmë dhe marrim kohë për të kuptuar nevojat tona specifike. Nuk ka vend më të mirë për të filluar sesa nga lëkura juaj, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një udhëzues për t’ju përshtatur me larësit dhe pastruesit më të mirë të fytyrës për llojin e lëkurës tuaj.

loved-by-you-tea-tree

Nëse jeni gati për kujdesin e lëkurës tuaj, atëherë shikoni udhëzuesin tonë për produktet e kujdesit te flokëve që do t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj aq të fuqishme sa ju.

LARESI DHE PASTRUESI ME I MIRE

Eshtë koha që të takoni larësin dhe pastruesin më të mirë të fytyrës për llojin e lëkurës tuaj.

UDHEZUES PER BLERJEN E PRODUKTEVE TE KUJDESIT TE FLOKEVE

Bëjini ato të fuqishme si ju me rutinat tona të reja të kujdesit të flokëve.

Këshilla për kujdes ndaj Lëkurës

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

CA_210209_W06_Q1_CleansersToners_2a

Trupi & Shpirti

Jeta është e shkurtër dhe trupi juaj është i bukur. Ju nuk jeni një smartphone dhe nuk keni nevojë për një azhurnim.

Q2_2021_CLC_MAY_SUMMER_PREPARATION_LE_INZABLE015_AMP-DESK-CT2-SPF_Important-720x480

Si ta mbrojme lekuren nga dielli

Shi apo diell, është thelbësore të mbroni lëkurën tuaj nga dielli çdo ditë – kjo do të thotë të përdorni një produkt dedikuar mbrojtjes me SPF.

Këshilla për kujdes ndaj Trupit

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Këshilla për përdorimin e Makeup

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.