The Body Shop Kosovo

SI TE ZGJEDHIM FONDANTINEN E DUHUR

Fondatina jonë më e mirë deri më tani. Hidratim 24 orë dhe në një gamë gjithëpërfshirëse prej 40 nuancash

SI TA GJENI NUANCEN TUAJ

Gjeni nuancën tuaj të përsosur te fondatines Fresh Nude Foundation – me mbi 40 nuanca, ka vend për të gjithë, prandaj jini krenarë për lëkurën në të cilën ndodheni. Në dy hapa të thjeshtë gjeni nuancën tuaj më të përshtatshme. Mos harroni të shikoni edhe përzgjedhjen tonë të furçave të fondatinës, në mënyrë që të krijoni atë dukjen e lëmuar.

HAPI 1

Zgjidhni se cili ton lëkure më poshtë përputhet më mirë me ngjyrën tuaj të bukur.

PSE E DUAM...

Është e çertifikuar Vegan me përbërës 95% me origjinë natyrale – përmirëson bukurinë natyrale të lëkurës suaj. Paketimi i ri i qëndrueshëm tani është 100% i riciklueshëm.

Mënyra të tjera për të blerë...

CT13_c00362_EDELWEISS_2022_Q2_ECOM_PLP_INROIPS634

Edicioni Ynë Vegan

Ne po e bëjmë më të lehtë se kurrë zgjedhjen e bukurisë vegane dhe rutinave të kujdesit të lëkurës
me linjën tonë të prodhimeve vegane e cila është në rritje – për t'ju ndihmuar të siguroheni
ju jeni të mbuluar – nga koka te këmbët.

Shopping Cart

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.