Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
RRETH NESH
HISTORIA E THE BODY SHOP
Historia jonë filloi në vitin 1976. Filloi me themeluesen tonë, Anita Roddick, duke hapur një dyqan të vogël të gjelbër në Brighton me besimin në diçka revolucionare: që nje biznes mund të jetë një forcë për të mirë. Ne kurrë nuk kemi qenë kompania juaj mesatare e kozmetikës por me mbi 40 vjet fushatë me ndryshime dhe thyerje të standardeve të industrisë së bukurisë ne jemi ende duke vazhduar fuqishëm. Mirësevini në The Body Shop.
ZBULONI QELLIMIN TONE
The Body Shop ekziston në luftimin për një botë më të drejtë dhe më të bukur. Ky është qëllimi ynë dhe drejton gjithçka që ne bëjmë. Besimet tona si: një biznes është një forcë për të mirë, besimi në fuqizim të grave dhe vajzave dhe besimi se të gjithë janë të bukur, jane gjithçka per ne. Lexoni platformën tonë të markës dhe zbuloni sesi qëllimi dhe besimet tona janë vërtet në zemër të gjithçkaje që ne bëjmë.
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave