Posta FALAS për porositë mbi 19.99 EUR
  • Image Description
  • Image Description
Mist Trupi me Shea
AROMA E ARRAVE
2/5
1 Vlerësim
""
Lexo më shumë
Çfarë bën për ty?
Sprucojeni këtë mist trupi ultra të imët me aromë delikate, për një freski që zgjat. I mbushur me sheqer dhe shea me aromë të ëmbël dhe me arrore. Është i parezistueshëm.

  • Spraj trupi

  • Mist ultra i imët

  • Aromë delikate, e ëmbël, arrore

  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit

Përbërësit
Shih listën e plotë të përbërësve
12.00€
12.00€
12 pikë
-
+
Më njoftoni kur ka stok
Si përdoret
Sprucojeni në qafë dhe pikat e pulsit.
1 Vlerësim
2 / 5
Adhuresa Shabani
Të rekomanduara
AROME FLORALE
15.00€
Shto në shportë
AROMË E ËMBËL FRUTASH
15.00€
Shto në shportë
15.00€
Shto në shportë
15.00€
Shto në shportë
15.00€
Shto në shportë
12.00€
Shto në shportë
Aromë frutash
15.00€
Shto në shportë
Aromë agrumesh
13.00€
Shto në shportë
Ju duhet ndihmë?
Live chat
E hënë – E dielë
10 AM – 10 PM
Rreth nesh
Rreth nesh
Karriera
Falemnderit. Jeni abonuar me sukses!
© 2024 The Body Shop International Limited
® A Registered Trademark of The Body Shop International Limited
™ A Trademark of The Body Shop International Limited All Rights Reserved.
The Body Shop Franchise Owned and Operated Under License by Axiom Shpk
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave