The Body Shop Kosovo

Slanted Contour Brush

Slanted Contour Brush

0/5
0 Mendime

Arrini konturin perfekt me këtë furçë për definim të fytyrës dhe sfumim. Projektuar për të zotëruar trendet më të nxehta të makeup-it dhe për të plotësuar gamën tonë të produkteve esenciale të lakmueshme, furçat tona eksperte të makeup-it me veshje me qymyr e çojnë pamjen tuaj në nivelin tjetër. Edhe pse mund të ndjehen më të buta se bishti i një ketri, mos kini frikë. Siç do ta prisnit nga The Body Shop ato janë 100% pa mizori nga fijet e tyre sintetike deri te dorezat e tyre prej druri FSC me burim të qëndrueshëm. Oh, dhe a përmendëm që janë plotësisht veganë?

  • Furçë konturuese e pjerrët eksperte për të sfumuar dhe definuar mollëzat
  • Bërë me qime të veshur me qymyr, super të buta
  • Zhvilluar duke pasur parasysh trendet më të fundit të makeup-it, posaçërisht për lëngjet ose pluhurat konturuese
  • Fije sintetike, pa mizori dhe një dorezë druri me burim të qëndrueshëm
  • Furçë vegane makeup-i
Clear

Si përdoret

Zotëroni artin e konturimit dhe përdorni furçën e konturimit si pjesë e rutinës tuaj të përditshme të makeup-it për të ndihmuar në formimin dhe definimin e formës tuaj natyrale të fytyrës. Ne rekomandojmë të përdorni pak Honey Bronze Props of Sun, duke e vendosur poshtë mollëzës.

Si përdoret

Zotëroni artin e konturimit dhe përdorni furçën e konturimit si pjesë e rutinës tuaj të përditshme të makeup-it për të ndihmuar në formimin dhe definimin e formës tuaj natyrale të fytyrës. Ne rekomandojmë të përdorni pak Honey Bronze Props of Sun, duke e vendosur poshtë mollëzës.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Slanted Contour Brush

My Review for Slanted Contour Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.