The Body Shop Kosovo

Nail Buffer

Nail Buffer

0/5
0 Mendime

Limoni thonjtë deri në përsosmëri, me këtë gur limues thonjsh. Ky mjet me shumë përdorime limon thonjtë për një pamje të përsosur si në sallon manikyri.

  • Gur limues thonjsh
  • Me katër anë
  • Pastron, limon dhe rregullon qoshet
Clear

Si përdoret

Përdorni çdo anë të gurit sipas rradhës së numrave të shënuar në secilën anë për një manikyr perfekt.

Si përdoret

Përdorni çdo anë të gurit sipas rradhës së numrave të shënuar në secilën anë për një manikyr perfekt.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Nail Buffer

My Review for Nail Buffer

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.