The Body Shop Kosovo

Buff & Smooth Peel Off Nail File

Dhurate festive

Buff & Smooth Peel Off Nail File

Dhurate festive

0/5
0 Mendime

Një ëmbëlsirë për Krishtlindje për dikë të veçantë, jepini skedarin tonë Buff & Smooth Peel Off Nail.

Për thonjë të përsosur, përdorni këtë limë me shumë detyra për të  formësuar dhe lëmuar thonjtë. Thuaj lamtumirë kreshtave dhe gungave dhe shijo një përfundim perfekt në sallon. Pjesa me e mire? Është e qërueshme, kështu që pasi ta keni veshur, ka një shtresë të freskët poshtë gati për t’u përdorur.

Është mbushësi i përsosur i çorape ose surpriza Secret Santa.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Peel Off Nail Skedar
Clear

Si përdoret

  1. Përdoreni sipas udhëzimeve me njërën anë për të zbutur dhe tjetrën për të liruar dhe lëmuar thonjtë.

Si përdoret

  1. Përdoreni sipas udhëzimeve me njërën anë për të zbutur dhe tjetrën për të liruar dhe lëmuar thonjtë.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Buff & Smooth Peel Off Nail File

My Review for Buff & Smooth Peel Off Nail File

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.