The Body Shop Kosovo

Wild Pine Home Spray

Wild Pine Home Spray

0/5
0 Mendime

Plotësoni ambientin festiv dhe komoditetin e shtëpisë me spërkatjen e pishës së egër.

Aroma e pishës me notat e mentes dhe drurit të sandalit do të mbushë ajrin në dhomë dhe do t’ju çojë në një pyll të freskët me pisha. Kombinoje me produktet e tjera të edicionit të limituar Wild Pine.

  • Spërkatëse për shtëpi
  • Përmban një aromë të freskët pishe festive me nota nenexhiku dhe druri sandali
  • Formula vegane
Clear

Si përdoret

  1. Spërkateni disa herë në ajër në dhomë.
  2. Përdoreni sa herë të doni.

Si përdoret

  1. Spërkateni disa herë në ajër në dhomë.
  2. Përdoreni sa herë të doni.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Wild Pine Home Spray

4-tert-Butylcyclohexyl acetate, Linalyl acetate, Coumarin, Eucalyptol, Cinnamaldehyde.

My Review for Wild Pine Home Spray

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.