The Body Shop Kosovo

Nail Art Pen

Nail Art Pen

0/5
0 Mendime

Shfaqni artistin tuaj të brendshëm dhe bëhuni krijues me Stilolapsin tonë të Artit të Thonjve.
Me një botë të mundësive të projektimit, ky është mjeti përfundimtar për argëtimin e manikyrave.

  • Stilolaps
  • I lehtë për t’u përdorur
  • I dyanshëm
  • I përshtatshëm për përdorim me bojra thonjshësh me ngjyra të ndryshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Nail Art Pen

My Review for Nail Art Pen

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.