The Body Shop Kosovo

Life Is DEODORANT

Life Is DEODORANT

0/5
0 Mendime

Ndiheni të freskët gjatë gjithë ditës me Life is  Deodorant Anti-Perspirant.
Një kombinim i jaseminit me lule dhe notave të agrumeve me shije frutash, ky deodorant me tharje të shpejtë do t’ju bëje të nuhasni një aromë të ëmbël me zero shenja djerse.
Vishni atë me tualetin e përshtatshëm dhe locionin e trupit për një aromë të shtresuar që zgjat gjatë gjithë ditës.

Clear

Si përdoret

Vendoseni në mëngjes pas dushit ose banjës.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Life Is DEODORANT

My Review for Life Is DEODORANT

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.