The Body Shop Kosovo

Festive Berry Bath Bomb

Festive Berry Bath Bomb

0/5
0 Mendime

Edicioni I limituar i Festive Berry bath bomb është plotësimi perfekt i banjës së përditshme relaksuese. Përkëdhel veten ose një të dashur dhe krijo një gjendje të mire shpirtërore.

  • Bath bomb
  • Ngjyros ujin
  • Jep një aromë freskuese
  • 100% vegane
Clear

Si përdoret

Vendoseni në vaskë për një ndjenjë të freskët dhe gjallëruese.

Si përdoret

Vendoseni në vaskë për një ndjenjë të freskët dhe gjallëruese.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Festive Berry Bath Bomb

My Review for Festive Berry Bath Bomb

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.