The Body Shop Kosovo

Shower & Scrub Jute Scrubber

KUJDESI PËR LËKUR

Shower & Scrub Jute Scrubber

KUJDESI PËR LËKUR

0/5
0 Mendime

Ky mjet esencial për trup është thurur me dorë me jute natyrale nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë shoqërore, Prokritee. Prokritee ndihmon në promovimin e artizanatit dhe punës manuale në zonat rurale, ndërsa përmirëson mirëqenien dhe statusin e grave. Partneriteti ynë tregtar ka ndihmuar Prokritee të rritë komunitetin e saj dhe sot punon me mbi 100 artizanë.

  • Thurur me dorë me jute natyrale
  • Skrubar me jute
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Shower & Scrub Jute Scrubber

My Review for Shower & Scrub Jute Scrubber

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.