The Body Shop Kosovo

Rrjetë Dushi si Puding Krishtlindjesh

Rrjetë Dushi si Puding Krishtlindjesh

0/5
0 Mendime

Sillni festimet në banjë me Rrjetën tonë Puding Krishtlindjesh. Merrni xhelin tuaj të preferuar të dushit. Fërkoni trupin tuaj të bukur me rrjetën tonë të larjes. Ndjehuni të freskuar në çast, të butë dhe gjallërues me frymën e Krishtlindjes. Ky trajtim i vogël është dhurata perfekte,

  • Rrjetë banje eksfoliuese
  • Bërë me plastikë të ricikluar
  • E përsosur për Secret Santa
Clear

Si përdoret

1. Shkumohuni me xhelin ose kremin tuaj të preferuar të dushit.
2. Bëni eksfolijin me lëvizje të butë rrethore me rrjetën tonë të larjes së trupit.
3. Shpëlahuni.
Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

Si përdoret

1. Shkumohuni me xhelin ose kremin tuaj të preferuar të dushit.
2. Bëni eksfolijin me lëvizje të butë rrethore me rrjetën tonë të larjes së trupit.
3. Shpëlahuni.
Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Rrjetë Dushi si Puding Krishtlindjesh

My Review for Rrjetë Dushi si Puding Krishtlindjesh

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.