The Body Shop Kosovo

Polisher Body

Për lëkurë pa jetë

Polisher Body

Për lëkurë pa jetë

0/5
0 Mendime

Shtoni shkumën e larësit të trupit dhe hiqni qelizat e vdekura të lëkurës me një peshqir eksfoliues najloni

  • Materiali i endur najloni që siguron eksfolijim intensiv
  • Mund të lahet në lavatriçe.
  • Veçanërisht e mirë për lëkurën e thatë që duhet të eksfoliohet rregullisht
  • Lë lëkurën të ndjehet e butë dhe e lëmuar.
Clear

Si përdoret

2. Hidhni një sasi të vogël të larësit së trupit mbi peshqir.
3. Fërkojeni mbi trup me lëvizje rrethore.

Si përdoret

2. Hidhni një sasi të vogël të larësit së trupit mbi peshqir.
3. Fërkojeni mbi trup me lëvizje rrethore.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Polisher Body

My Review for Polisher Body

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.