The Body Shop Kosovo

Foot File

Delikate

Foot File

Delikate

0/5
0 Mendime

Mbajini këmbët tuaja të bukura e të buta me limën tonë best seller të këmbëve. Me dy anë prej të cilave mund të zgjidhni,limoni butë lëkurën e ashpër të shputave dhe thembrave.

  • Limë këmbësh
  • Përdoret nga të dyja anët, eksfolijim i butë
  • Heq lëkurën e fortë
  • Përdorim afatgjatë
Clear

Si përdoret

1. Limoni zonat e thata të thembrave dhe këmbëve.
2. Për rezultate optimale, përdoreni me scrub këmbësh pas banjës ose dushit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Foot File

My Review for Foot File

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.