The Body Shop Kosovo

Round Body Brush

Eksfolijim i rregullt

Round Body Brush

Eksfolijim i rregullt

0/5
0 Mendime

Masazhoni butësisht dhe eksfolijojeni lëkurën tuaj me këtë furçë të rrumbullakët trupi. Lëkura do të mbetet më e butë dhe e lëmuar në prekje.

  • Furçë trupi
  • Heq qelizat e vdekura të lëkurës
  • Ndihmon për të stimuluar mikroqarkullimin e lëkurës
  • Ideale për eksfolijim të rregullt
Clear

Si përdoret

Fërkojeni trupin me furçë në lëvizje rrethore, 2-3 herë në javë. Për eksfolijim shtesë përdorni një nga scrub-et tona.

Si përdoret

Fërkojeni trupin me furçë në lëvizje rrethore, 2-3 herë në javë. Për eksfolijim shtesë përdorni një nga scrub-et tona.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Round Body Brush

My Review for Round Body Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.