The Body Shop Kosovo

Angels & Garlands Headband

Dhurate festive

Angels & Garlands Headband

Dhurate festive

0/5
0 Mendime

Përqafoni të gjitha gjërat festive këtë Krishtlindje me shiritin tonë të kokës Angels & Garlands.

Një mbushës argëtues për çorape ose surprizë Secret Santa, është aksesori i përsosur për të kompletuar pamjen tuaj, pavarësisht nëse jeni duke e kaluar ditën duke qëndruar komod dhe duke u relaksuar apo duke u përkëdhelur me pak kohë spa në shtëpi.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Shirit koke
Clear

Si përdoret

  1. Vendoseni ne koken tuaj.

Si përdoret

  1. Vendoseni ne koken tuaj.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Angels & Garlands Headband

My Review for Angels & Garlands Headband

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.