The Body Shop Kosovo

Eye Definer

Përfundim vezullues

Eye Definer

Përfundim vezullues

0/5
0 Mendime

I dizenjuar për ta theksuar ngjyrën e syve tuaj, ky produkt përmban vajin babassuu dhe dyllin e bletës. I dizenjuar në mënyrë perfekte për të krijuar sfumimet, bishtin e syrit ose vijëzimin e syrit sa më perfekt.

  • Ngjyrë që zgjat shumë.
  • Kundra ujit. 100% Vegane.
Clear

Si përdoret

1. Perfekt për aplikim në sy, si vijëzues syri, pra eyeliner, si ngjyrë për sytë ose thjesht për sfumim.

Si përdoret

1. Perfekt për aplikim në sy, si vijëzues syri, pra eyeliner, si ngjyrë për sytë ose thjesht për sfumim.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Eye Definer

Isododekan, Micë, Izohexadekan, Polietilen, Trimetilsilosilikat, Polipropilsilesquioxan, Trietilheksanoin, Dyll Alba, Sintetik Fluorphologopite, Polibuten, Stearart Magneziumi, Hektorit Disteardimoniumi, Acetat Tokoferil, Vaj i Farës Orbignya Oleifera, Karbonat Propilen, Izononil Izononoanoat, Lisin LAUROYL, Oksid Tin, Etilen, Trietokaprilsilane, Acid Citrik, Cl 77491, Cl 77891, Cl77492.

My Review for Eye Definer

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.