The Body Shop Kosovo

Pointed Highlighter Brush

Pointed Highlighter Brush

0/5
0 Mendime

Mënyra më e lehtë për të nxjerrë në pah dhe ndriçuar. Përdorni furçën tuaj Pointed Highlighter Brush me një highlighter të lëngshëm ose pluhur (ne e duam Coconut Bronze) për të theksuar pikat e larta të fytyrës suaj – si mollëzat, urën e hundës dhe poshtë vetullës. Sfumojeni deri sa të arrini një përfundim të shkëlqyeshëm. Më e mira nga të gjitha, kjo furçë makeup-i është pa mizori.

  • Furçë preçize makeup-i për highlighter
  • Bërë me bambu dhe alumin
  • Fije najloni
  • Vegane dhe pa mizori
  • E përsosur me pluhurin tonë me shkëlqim Coconut Bronze Glistening Glow Powder
Clear

Si përdoret

1. Zhytni furçën në highlighter-in tuaj.
2. Vendoseni në pikat e larta të fytyrës duke përfshirë mollëzat, urën e hundës dhe nën vetull.
3. Sfumojeni mirë

Si përdoret

1. Zhytni furçën në highlighter-in tuaj.
2. Vendoseni në pikat e larta të fytyrës duke përfshirë mollëzat, urën e hundës dhe nën vetull.
3. Sfumojeni mirë

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pointed Highlighter Brush

My Review for Pointed Highlighter Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.