The Body Shop Kosovo

Muslin Cloth

Muslin Cloth

0/5
0 Mendime

Hiqni butësisht make-up-in dhe pastroni lëkurën tuaj me leckën tonë muslin super të imët, për lëkurë që ndihet më e butë dhe më e lëmuar. Bashkohuni me pastruesin tuaj të preferuar për rezultate optimale.

  • Pëlhurë pastrimi
Clear

Si përdoret

  1. Shpëlajeni leckën nën ujë të ngrohtë.
  2. Përdoreni për të fshirë pastruesin duke përdorur një lëvizje rrethore masazhi.
  3. Shpëlajeni leckën tërësisht pas përdorimit.
  4. Lëreni të thahet natyrshëm në ajër.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Muslin Cloth

My Review for Muslin Cloth

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.