The Body Shop Kosovo

Pencil Sharpener

Pencil Sharpener

0/5
0 Mendime

Një mprehëse që do të mprehë majat e holla të lapsave të make-up-it, të tilla si Make-up Eye Definer, Brow Definer dhe Liner Lip të The Body Shop™ .

  • Mprehës lapsi
  • Mjet që çdo Çantë makeup-i duhet të ketë
  • Mprehje preçize
Clear

Si përdoret

Vendosni lapsin në hapësirën përkatëse dhe rrotullojeni për ta mprehur.

Si përdoret

Vendosni lapsin në hapësirën përkatëse dhe rrotullojeni për ta mprehur.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pencil Sharpener

My Review for Pencil Sharpener

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.