The Body Shop Kosovo

Make-Up Setting Spray

Përfundim natyral

Vegan

Make-Up Setting Spray

Përfundim natyral

Vegan

0/5
0 Mendime

Nga transporti publik i mbushur me njerëz tek arratisjet e mbushura me diell, rënia e makeup-it është një luftë e vërtetë në verë. Këty hyn në lojë Spray ynë i parë 100% vegan, Make-Up Setting Spray. Anti-zbehjes dhe anti-njollosjes, ky spraj-mist ndihmon për të mbajtur makeup-in tuaj në vend nga plazhi në lokal. Kanë kaluar ditët e fiksuesve tharës. Pasuruar me aloe vera të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë dhe i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme, formula jonë kyç lagështinë, si dhe makeup-in tuaj. Dhe në një paketim miqësor 60ml, ky hero i çantave të dorës është një gjë pa të cilën nuk mund të udhëtosh.

  • 100% vegan
  • Qëndron gjithë ditën , rezistent ndaj fshirjes apo rënies së makeup-it
  • Zgjat pamjen e freskët të makeup-it
  • Pasuruar me aloe vera
  • I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme

Aloe Vera Organike e Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Shumë delikate dhe qetësuese në lëkurë, aloe vera është perfekte për llojet e ndjeshme të lëkurës. Jona vjen nga Mexico.

Clear

Si përdoret

1. Mbajeni fiksuesin e makeup-it 15 cm larg nga fytyra, mbyllni sytë dhe sprucojeni produktin në një X nga balli në mjekër.
2. Sprucojeni në një formë T nëpër ballë dhe në hundë.

Si përdoret

1. Mbajeni fiksuesin e makeup-it 15 cm larg nga fytyra, mbyllni sytë dhe sprucojeni produktin në një X nga balli në mjekër.
2. Sprucojeni në një formë T nëpër ballë dhe në hundë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Make-Up Setting Spray

Ujë, Propanediol, Vaj Hidrogjenuar Recini PEG-40, Fenoksietanol, VP / VA Kopolimer, Acetat Tokoferil, Pantenol, Acid Kaprilhidroksamik, Acid Citrik, Etilheksilglicerinë, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Methylpropanediol, Pluhur Lëngu Aloe Vera/ Aloe Barbadensis, Hidroksid Natriumi, Laurtrimonium Chloride.

My Review for Make-Up Setting Spray

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.