The Body Shop Kosovo

Slanted Blusher Brush

Slanted Blusher Brush

0/5
0 Mendime

Sfumimi perfekt, blushi dhe highlighter-i i aplikuar me profesionalizëm fillon me furçën tonë të makeup-it super të butë. Projektuar për të zotëruar trendet më të reja të makeup-it dhe për të plotësuar gamën tonë të produkteve të lakmueshme, esenciale, furçat tona eksperte të makeup-it të veshura me qymyr e çojnë pamjen tuaj në nivelin tjetër. Ndërsa ato mund të ndjehen më të buta se bishti i një ketri, mos kini frikë. Siç do ta prisnit nga The Body Shop ato janë 100% pa mizori nga fijet e tyre sintetike deri te dorezat e tyre prej druri FSC me burim të qëndrueshëm.

  • Furçë blush-i me kënd për përhapje perfekte të ngjyrës së faqeve
  • Bërë me fije të veshura me qymyr, super të buta
  • Zhvilluar me tendencat e fundit të makeup-it në mendje
  • Fije sintetike, pa mizori dhe një dorezë druri me burim të qëndrueshëm
Clear

Si përdoret

Sfumimi perfekt, blushi dhe highlighter-i i aplikuar me profesionalizëm fillon me furçën tonë të makeup-it super të butë.
Përdorni formën me kënd të furçës për të ndjekur këndet e fytyrës tuaj, duke rrëshqitur skajet e saj përgjatë mollëzave.

Si përdoret

Sfumimi perfekt, blushi dhe highlighter-i i aplikuar me profesionalizëm fillon me furçën tonë të makeup-it super të butë.
Përdorni formën me kënd të furçës për të ndjekur këndet e fytyrës tuaj, duke rrëshqitur skajet e saj përgjatë mollëzave.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Slanted Blusher Brush

My Review for Slanted Blusher Brush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.