The Body Shop Kosovo

Double-Ended Eyeshadow Brush

Double-Ended Eyeshadow Brush

0/5
0 Mendime

Një furçë me dy anë, të cilat shërbejnë për të krijuar linja dhe vijëzime perfekte, si edhe kënde perfekte për sfumimin e syve tuaj. Mbajtësja është e përbërë nga druri i elmit, ndërsa pjesa e brushës është 100% sintetike. Kjo do të thotë, që asnjë pjesë e produktit nuk ka material gjallesash ose të jetë e testuar në to. Ky produkt nuk është pjesë e asnjë promocioni.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Double-Ended Eyeshadow Brush

My Review for Double-Ended Eyeshadow Brush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.