The Body Shop Kosovo

Fresh Nude Foundation Brush

Fresh Nude Foundation Brush

0/5
0 Mendime

Me 2 gjatësi të ndryshme fijesh; ato të shkurtra për të aplikuar formulën dhe ato të gjata për të sfumuar. Përdorni lëvizje rrethore për një bazë natyrale të njëtrajtshme që mund të gabohet për lëkurën tuaj.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fresh Nude Foundation Brush

My Review for Fresh Nude Foundation Brush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.