The Body Shop Kosovo

Retractable Blusher Brush

Retractable Blusher Brush

0/5
0 Mendime

Kjo furçë e mençur Retractable Blusher e bën të lehtë aplikimin dhe riaplikimin e blush-it tuaj në lëvizje. Thjesht rrotulloni furçën në produktin tuaj pluhur dhe sfumojeni në mollëza, midis veshit dhe gojës për një aplikim me pamje natyrale. Furça mbyllet, kështu që mund ta hidhni në çantën tuaj të makeup-it për çdo kohë. Më e mira nga të gjitha, furça që mbyllet është pa mizori.

  • Furçë që mbyllet për aplikim kozmetik higjienik, në çdo kohë
  • Bërë me alumin
  • Fije najloni
  • Vegan dhe pa mizori
  • E përsosur për blush pluhur
Clear

Si përdoret

Vendosni një sasi të vogël blush-i pluhur dhe aplikojeni në mollëza midis veshit dhe gojës. Mbyllni furçën e blush-it për ta mbajtur atë të pastër në çantën tuaj.

Si përdoret

Vendosni një sasi të vogël blush-i pluhur dhe aplikojeni në mollëza midis veshit dhe gojës. Mbyllni furçën e blush-it për ta mbajtur atë të pastër në çantën tuaj.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Retractable Blusher Brush

My Review for Retractable Blusher Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.