The Body Shop Kosovo

Eyebrow Duo Brush

Eyebrow Duo Brush

0/5
0 Mendime

Kjo furçë e zgjuar për vetullat me dy anë do t’ju ndihmojë në rrugën tuaj për të pastruar në mënyrë të përsosur vetullat. Kapni Kitin tuaj të Vetullave dhe Penelit dhe përdorni fundin me krëhër për të krehur vetullat. Pastaj, përdorni fundin e furçës për të marrë ndonjë produkt dhe plotësoni lehtë për vetulla të trasha, me pamje të ëmbël. Më e mira nga të gjitha, furça e makeup-it është pa mizori.

  • Furçë vetullash me anë të dyfishta
  • Bërë me bambu dhe alumin
  • Fije najloni
  • Vegan dhe pa mizori
  • E përsosur me Kitin tonë të Vetullave dhe Penelit.
Clear

Si përdoret

1. Përdorni fundin me krëhër për të krehur nëpër vetullat tuaja.
2. Pastaj, përdorni fundin e furçës së bashku me Kitin tonë të Vetullave dhe Penelit për të mbushur vetullat.
3. Përfundoni me një krehje përfundimtare.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Eyebrow Duo Brush

My Review for Eyebrow Duo Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.