The Body Shop Kosovo

Double Ended Eyeshadow Brush

Double Ended Eyeshadow Brush

0/5
0 Mendime

Kjo furçë e zgjuar sysh 2 në 1 ju lejon të krijoni pamjen e syve që dëshironi me një mjet të vetëm. Thjesht kapni tonin tuaj të preferuar pluhur (ne e duam linjën Own Your Naturals) dhe përdorni fundin e rrumbullakosur për të aplikuar dhe përzierë ngjyrën tuaj bazë, pastaj kaloni tek fundi këndor për një aplikim më të hollësishëm. Më e mira nga të gjitha, kjo furçë make-up është pa mizori.

  • Furçë e dyfishtë për sytë
  • Bërë me bambu dhe alumin
  • Fije najloni
  • Vegan dhe pa mizori
  • E përsosur me paletën tonë të toneve të syve Own Your Naturals
Clear

Si përdoret

Përdorni fundin e rrumbullakët për të sfumuar ngjyrën tuaj të preferuar të syve, duke e pëhapur në qepallë derisa të përzihet. Kaloni në skajin këndor për aplikim preciz

Si përdoret

Përdorni fundin e rrumbullakët për të sfumuar ngjyrën tuaj të preferuar të syve, duke e pëhapur në qepallë derisa të përzihet. Kaloni në skajin këndor për aplikim preciz

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Double Ended Eyeshadow Brush

My Review for Double Ended Eyeshadow Brush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.