The Body Shop Kosovo

Domed Powder Brush

Domed Powder Brush

0/5
0 Mendime

Furça jonë Domed Powder Brush ka fije super të buta, me densitet të mesëm për të aplikuar sasinë e përsosur të produktit pluhur. Thjesht vendosni një produkt në furçë dhe pastroni të gjithë lëkurën për ta ndërtuar në një fund të barabartë. Është e shkëlqyeshme me Matte Clay Powder për një mbulim të plotë, me përfundim mat. Më e mira nga të gjitha, furça jonë për pluhurat e fytyrës është pa mizori.
Furçë pluhuri me hark për produktet pluhur
Bërë me bambu dhe alumin
Fije najloni
Vegan dhe pa mizori
E përsosur me Matte Clay Powder

Clear

Si përdoret

1. Rrotulloni furçën në produktin tuaj pluhur.
2. Përhapeni nëpër lëkurë për një përfundim të barabartë.

Si përdoret

1. Rrotulloni furçën në produktin tuaj pluhur.
2. Përhapeni nëpër lëkurë për një përfundim të barabartë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Domed Powder Brush

My Review for Domed Powder Brush

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.