The Body Shop Kosovo

Buffing Brush

Buffing Brush

0/5
0 Mendime

Ndërtoni fondatintën tuaj për një përfundim të përsosur dhe me mbulim të plotë me furçën tonë vegane Buffing Brush. E mahnitshme me fondatintën tonë Matte Clay, thjesht vendosni fondatintën tuaj drejtpërdrejt në lëkurë dhe përhapeni me lëvizje rrethore për të krijuar një përfundim të barabartë dhe ndërtim të mbulimit që dëshironi. Më e mira nga të gjitha, Furça Buffing është pa mizori.

  • Furçë Buffing për fondatinta të lëngshme dhe kremoze
  • Bërë me bambu dhe alumin
  • Fije najloni
  • Vegane dhe pa mizori
  • E përsosur me fondatintën tonë Matte Clay
Clear

Si përdoret

1. Përhapni fondatintën tuaj të preferuar në fytyrën tuaj, kudo që doni mbulim.
2. Përdorni lëvizje të buta rrethore për të përhapur fondatintën në lëkurën tuaj, duke krijuar një përfundim të patëmetë, madje të barabartë.
3. Aplikoni më shumë për të ndërtuar mbulimin.

Si përdoret

1. Përhapni fondatintën tuaj të preferuar në fytyrën tuaj, kudo që doni mbulim.
2. Përdorni lëvizje të buta rrethore për të përhapur fondatintën në lëkurën tuaj, duke krijuar një përfundim të patëmetë, madje të barabartë.
3. Aplikoni më shumë për të ndërtuar mbulimin.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Buffing Brush

My Review for Buffing Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.