The Body Shop Kosovo

Angled Blusher Brush

Angled Blusher Brush

0/5
0 Mendime

Me kënd për aplikim të saktë, kjo furçë blush-i e bën të lehtë dhe të shpejtë aplikimin e tij. Duke u përputhur me konturin tuaj të faqeve, furça funksionon me produkte pluhur, të lëngshme dhe kremoze për të aplikuar nëpër mollëzën tuaj për një skuqje me pamje natyrale. Më e mira nga të gjitha, furça për skuqje këndore është pa mizori.
Furçë këndore blushi për aplikim të saktë blushi

  • Bërë me bambu dhe alumin
  • Fije najloni
  • Vegane dhe pa mizori
  • E përsosur për produkte pluhur, të lëngshme dhe kremoze
Clear

Si përdoret

1. Vendosni një sasi të vogël blushi të lëngshëm ose kremoz.
2. Përhapeni në zgavrën e faqeve midis veshit dhe gojës.
3. Me kënd për t’u përshtatur në mënyrë të përkryer në konturin tuaj të faqeve.

Si përdoret

1. Vendosni një sasi të vogël blushi të lëngshëm ose kremoz.
2. Përhapeni në zgavrën e faqeve midis veshit dhe gojës.
3. Me kënd për t’u përshtatur në mënyrë të përkryer në konturin tuaj të faqeve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Angled Blusher Brush

My Review for Angled Blusher Brush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.