The Body Shop Kosovo

Mango Lip Butter

Mango Lip Butter

0/5
0 Mendime

Një balsam i pasur buzësh i regjistruar nga Shoqata Vegane që shkrihet në buzët tuaja, duke i lënë ato të ndjehen të buta dhe të lëmuara. Ka një shkëlqim të lehtë dhe një aromë delikate tropikale. Për buzët e thata.

Ushqen dhe mbron buzët tuaja, duke i lënë ato të ndjehen menjëherë të buta, të lëmuara dhe të hidratuara intensivisht.
I jep buzëve një shkëlqim të lehtë, me pamje natyrale dhe një aromë delikate tropikale.
I mbushur me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade dhe vaj të farës së mangos në Komunitetin Fair Trade, i cili ndihmon në mbështetjen e komuniteteve të prodhuesve vendas dhe biodiversitetit lokal, si dhe zbutjen dhe kondicionimin e buzëve tuaja.

Jo vetëm që Gjalpi ynë i buzëve Mango është bërë nga 97% përbërës me origjinë natyrale, por edhe paketimi është 100% i riciklueshëm*.

Clear

Si përdoret

Duke përdorur një gisht të pastër, aplikoni një sasi të vogël në buzët tuaja aq shpesh sa të keni nevojë. Mund të vendoset vetëm, ose nën buzëkuq.

Si përdoret

Duke përdorur një gisht të pastër, aplikoni një sasi të vogël në buzët tuaja aq shpesh sa të keni nevojë. Mund të vendoset vetëm, ose nën buzëkuq.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mango Lip Butter

My Review for Mango Lip Butter

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.