The Body Shop Kosovo

Uplift & Relax Essential Oils Kit

Uplift & Relax Essential Oils Kit

0/5
0 Mendime

Trajtoni dikë të veçantë me aroma qetësuese me kompletin tonë të vajit esencial Uplift & Relax. E përkryer për të krijuar një rutinë relaksuese, është e mbushur me vajra esencialë – të krijuar për t’u dhënë atyre pak dashuri.

Brenda ka një kartë të vogël, të punuar me dorë nga partneri ynë i Tregtisë së Drejtë në Komunitet, Get Paper Industry (GPI).

Rajani Kunwar punon në njësinë e përfundimit. Ajo ka qenë anëtare e GPI-së pasi bashkëshorti i saj nuk ishte në gjendje të punonte për shkak të shëndetit të keq, ndaj është e vetmja punonjëse e familjes së saj. Përpara se të punonte në GPI ishte e vështirë që të mbante familjen e saj, por paga e drejtë që merr i mundëson asaj të mbajë familjen e saj në mënyrë të pavarur, të përballojë që djali i saj të shkojë në shkollë dhe të sigurojë që i shoqi të marrë trajtimin e vazhdueshëm mjekësor që i nevojitet.

Paketimi është gjithashtu i certifikuar nga FSC dhe mund të riciklohet gjerësisht pasi të jetë hequr shiriti.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

 • Vaj esencial Sleep 9ml
 • Vaj esencial Breathe 9ml
 • Vaj esencial Boost 9ml
 • Kart nga Komuniteti i Tregtisë së Drejtë
Clear

Si përdoret

 1. Filloni duke u pastruar dhe hidratuar me Sleep Relaxing Hair & Body Wash dhe Sleep Balmy Body Cream.
 2. Futuni në PJ-të tuaja më komode.
 3. Përpara se të rrëshqisni midis çarçafëve, spërkatni shtratin dhe jastëkun tuaj me sprejin tonë qetësues të gjumit.
 4. Mbajeni shishen me kokë poshtë për 5-6 sekonda për të aplikuar disa pika të vajit tonë në pikat tuaja të pulsit. Ju madje mund të shtoni një ose dy pika në vaskën tuaj ose në një tas në dush, në mënyrë që të merrni frymë në atë aromë që të pastron mendjen.
 5. Mbyllni sytë dhe përgatituni për disa ZZZ.

Si përdoret

 1. Filloni duke u pastruar dhe hidratuar me Sleep Relaxing Hair & Body Wash dhe Sleep Balmy Body Cream.
 2. Futuni në PJ-të tuaja më komode.
 3. Përpara se të rrëshqisni midis çarçafëve, spërkatni shtratin dhe jastëkun tuaj me sprejin tonë qetësues të gjumit.
 4. Mbajeni shishen me kokë poshtë për 5-6 sekonda për të aplikuar disa pika të vajit tonë në pikat tuaja të pulsit. Ju madje mund të shtoni një ose dy pika në vaskën tuaj ose në një tas në dush, në mënyrë që të merrni frymë në atë aromë që të pastron mendjen.
 5. Mbyllni sytë dhe përgatituni për disa ZZZ.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Uplift & Relax Essential Oils Kit

My Review for Uplift & Relax Essential Oils Kit

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.